We spraken met Alice, samen met Mike de oprichters van Little Sins, over het afgelopen jaar, het nieuwe jaar en welke plannen Little Sins allemaal heeft!

Little Sins 2015. Een apart jaar?

“We hebben wel een apart jaar gehad ja. Zes grote feesten gegeven. Sinds oktober hebben we een nieuw team mensen die er verschrikkelijk veel zin in hebben en ook een grote brok ervaring uit de dance scene met zich mee hebben gebracht. De eerste resultaten kon je al zien tijdens Eyes Wide Sins in oktober en met name tijdens ons jaarlijkse kerstfeest XMAS SINS op 3e Kerstdag. Dat was echt een geweldig feest met alle Little Sins ingrediënten. Een prachtige locatie, spannende catacomben, goeie muziek, maar vooral ook een waanzinnig gezellig publiek wat er helemaal voor ging. Zo zien wij het graag en wij genieten dan net zo hard als de mensen op de dansvloer!

De laatste feesten waren dan ook ruim van te voren uitverkocht en voor dat vertrouwen zijn wij ons publiek, de Sinners, natuurlijk ontzettend dankbaar!”

Nieuw team

“Ja, een nieuw team. We bestaan nu 13 jaar en we hebben bijna 60 Little Sins feesten gegeven. Wij vonden het tijd om ons team nieuw vers bloed te steken en we hebben uitstekende nieuwe mensen gevonden. Mensen die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de dance scene en die ons ontzettend veel energie geven met het enthousiasme, maar vooral met de vernieuwende ideeën. We kijken dan ook erg uit naar het aankomende jaar!”

alice01

Little Sins 2016. Een nieuw jaar. Wat gaat Little Sins brengen?

“Het nieuwe jaar. Een nieuw partyjaar! Met direct een nieuw feest. The Great Gatsby Valentine Sins. 13 februari in het Valentijns weekend. Op een prachtige locatie midden in Amsterdam. De Koepelkerk wat uit de 17e eeuw stamt. Werkelijk geweldig! We hebben ontzettend veel zin om daar, net als met Kerst, een knalfeest neer te zetten!

Maar dat gaat zeker niet het enige nieuwe feest worden. We hebben nog meer geweldige feesten in petto. In mei gaan we een hele oude klassieker opnieuw naar buiten brengen: Heaven meets Hell! Daar kregen we vanuit de Sinners zoveel vraag om, dat we besloten hebben om dat feest weer een keer te doen. Het wordt een feest met twee weergaloze area’s. Het publiek gaat echt verrast worden! We hebben verder nog wat andere ideeën die we al bijna helemaal rond hebben, maar die houden we nog even voor ons.”

Eyes Wide Sins

“Eyes Wide Sins! Ons paradepaardje! Het allereerste en allerstoutste gemaskerde feest van Nederland gebaseerd op de film met Tom Cruise en Nicole Kidman. Ja, wat zal ik daar over vertellen? We hebben dit feest inmiddels al een paar keer gedaan en altijd is het stout, spannend en zinderend tegelijk. Maar wat ons opviel was dat de feesten in het prachtige kasteel in Duitsland toch de allerbeste waren. Die feedback kregen wij ook van het publiek. Men vond het jammer dat we die locatie niet meer konden gebruiken.

Nu die locatie weer open is, hebben we ook direct besloten om daar terug te gaan. Terug naar het geweldige kasteel met haar gewelven. Terug naar de twee area’s, terug naar de kerkers. Maar…..we gaan Eyes Wide Sins in een compleet nieuw jasje gieten. Want we hebben geweldige ideeën om dit bekende thema naar een volgend nivo te tillen. Het wordt echt ontzettend leuk kan ik je vertellen!”

MORGEN DEEL 2 VAN DIT INTERVIEW!