We spraken met Alice, samen met Mike de oprichters van Little Sins, over het afgelopen jaar, het nieuwe jaar en welke plannen Little Sins allemaal heeft! Gister deel 1, vandaag deel 2!

DJ’s

“We gaan in 2016 ook verder kijken dan de bekende namen die op onze feesten hebben gestaan. Je ziet het al bij The Great Gatsby Valentine Sins waar we twee nieuwkomers hebben in de vorm van La Fuente en DJ Brasco. Op beide zijn we supertrots dat die voor het eerst op een Little Sins feest staan.

We zijn op zoek naar nieuw dj talent, bekende namen die nog nooit bij ons hebben gestaan en we gaan bouwen met de dj’s die Little Sins groot hebben gemaakt. Mochten jullie nog goeie dj’s kennen, stuur dan een berichtje naar ons via Facebook of email!

Bij XMAS SINS hebben jullie al kunnen ervaren dat we ook andere muziekstijlen gaan programmeren. Deze keer waren het Classics, maar een volgende keer kan dat zomaar wat anders zijn.

Uiteraard blijft onze vaste resident DJ Peter Woodz in de line-ups van onze feesten. Hij draait al jaren mee en weet elke keer weer de dansvloer goed aan te voelen. Dat zag je tijdens XMAS SINS ook heel goed toen het wel heel warm in de zaal werd tijdens zijn set!”

Nieuwe website

“Gaaf he, een nieuwe website! Hij is inmiddels al een kleine paar maanden in de lucht en we hebben er al ontzettend veel plezier van. Net als alle Sinners, want door het vele bezoek waren we al snel genoodzaakt om de site over te plaatsen op compleet nieuwe servers! De servers begonnen te roken bij de grote hoeveelheid bezoekers, maar die problemen zijn gelukkig opgelost.
Je kunt nu op onze site niet alleen alle informatie over onze events vinden, maar ook dj mixen, foto’s, aftermovies, live sets en nog veel meer. Al het nieuws omtrent onze feesten komt als eerste op onze website. We geven ook steeds meer advies en tips op het gebied van dresscodes voor onze feesten. Dus zeker de moeite waard om die vaak te bezoeken.
We hebben inmiddels ook een YouTube kanaal en een Mixcloud kanaal waar je ook alle mixen en livesets kunt vinden van onze dj’s!”

alice03

Meedenken

“Ja, meedenken! We willen graag dat ons publiek met ons meedenkt. Het allereerste voorbeeld heb je al kunnen zien bij het kiezen van een dj voor The Great Gatsby Valentine Sins. We hadden een poll geplaatst en daar kwam duidelijk naar voren dat het publiek graag Ruben Vitalis op de line-up wilde. Dus…..dat was ook gelijk de eerste dj die we boekte voor ons nieuwe feest. En zo gaan we in 2016 meer vragen stellen aan onze Sinners!”

Tot slot

“We hebben ontzettend veel zin in het nieuwe jaar met ons nieuwe team. We hopen weer jullie allemaal te zien op onze feesten zodat we er samen iets fantastisch van kunnen maken! Tot dan!”