Nadat we hadden aangekondigd dat op 12 november ons paradepaardje Eyes Wide Sins weer terug gaat naar haar roots in het befaamde kasteel net over de grens in Duitsland, worden we overspoeld met geweldige reacties van jullie Sinners! Iedereen vindt het geweldig dat we weer los mogen gaan in die prachtige marmeren area en in het duistere koetshuis……en …..uiteraard in die diepste catacomben van het kasteel waar van alles en nog wat gaat gebeuren…..

Early Bird tickets

Maar dat het enthousiasme zo overweldigend zou zijn, dat hadden we niet kunnen dromen. Want direct toen we de ticketsales starten van Eyes Wide Sins, werd onze website overspoeld met aanvragen en de kaartverkoop van de Early Bird tickets gaat zo hard, dat we verwachten dat deze binnenkort allemaal weg zijn. We hebben er namelijk nog maar een paar over! En dat binnen zo’n korte tijd! Wil jij aanwezig zijn bij het stoutste gemaskerde feest van Nederland….zorg dan dat je snel je tickets in huis haalt, want weg is pech. De tickets zijn nu nog 45 euro…..klik hier voor tickets.

ews ceremony

Hotelarrangementen

We zijn druk bezig met het opzetten van hotelarrangementen. Dit zullen, zoals jullie bij ons gewend zijn, losse hotelkamers zijn. Naar verwachting gaan deze in mei in de verkoop. Je kunt dus alvast losse kaarten voor het feest bestellen en zodra de hotelkamers in de verkoop gaan, kun je je hotelkamer bij boeken.

Aftermovie Eyes Wide Sins 2015

Vorig jaar hebben we een waanzinnige editie beleefd in een prachtig herenhuis in Brabant. Een sfeervolle uitverkochte editie waar het tot in de late uurtjes erg spannend bleef….bekijk hier de aftermovie van deze editie.