Een nieuw feest op een nieuwe locatie met een nieuw, gewaagd thema…..en het slaat enorm aan bij jullie Sinners en daar zijn wij enorm blij mee! De kaartverkoop voor Sins in Eden gaat enorm hard voor dit exclusieve feest waar maar 200 open-minded stellen aanwezig mogen zijn. En wij zijn daar natuurlijk extreem blij mee! Maar het nieuwe team van Little Sins is vooral trots dat de nieuwe feesten zoals The Great Gatsby Valentine Sins en nu ook Sins in Eden zo enorm aanslaan. Erg fijn om te zien Sinners!

Eerste hotel Sins in Eden helemaal vol!

Gisteravond is de allerlaatste hotelkamer van ons eerste hotel over de digitale toonbank gegaan. Dit hotel staat op loopafstand van de locatie en zit nu dus zaterdag 27 augustus helemaal vol met Sinners! Dat wordt vast weer héél gezellig daar!

Tweede hotel in de verkoop

Aangezien we al heel snel door hadden dat ook bij dit feest de hotelkamers als zoete broodjes werden verkocht, hebben we al in een vroeg stadium actie kunnen ondernemen en er een tweede hotel bij gezocht. Dit hotel ligt ietsjes verder weg van de locatie (+/- 12 minuten), maar uiteraard is dit weer een Little Sins waardig hotel.

We hebben 14 kamers en 4 suites weten te regelen en deze gaan aanstaande vrijdag 1 juli om 20:00 uur in de verkoop via onze website.

Je kunt uiteraard gewoon je exclusieve toegangskaarten kopen via onze website. De hotelkamers worden altijd los verkocht. Klik hier voor ticket informatie.