Met nog drie weken te gaan is het stoutste, erotische, gemaskerde feest van Nederland compleet UITVERKOCHT! 800 zinderende Sinners komen zaterdag 12 november bijeen in het prachtige kasteel in Duitsland waar velen al spannende herinneringen aan hebben….en waar we samen nieuwe spannende herinneringen gaan maken.

eyes_wide_sins178_thumb

EYES WIDE SINS 2016

Een waanzinnige locatie vol mooie mensen, openminded stellen met een Venetiaans Masker en fluwelen capes, zoals in de film Eyes Wide Shut met Tom Cruise en Nicole Kidman. We gaan met zijn allen de erotiek, de lust en de passie voelen tijdens dit allerstoutste feest van Nederland! Dit feest is legendarisch en wij gaan weer terug waar het allemaal begon…..Terug naar de twee area’s, terug naar de kerkers, terug naar het kasteel….waar van alles gaat gebeuren……

mg_eyeswidesins_de_logoweb_106_thumb

Nieuwe ceremonie

Dit wordt niet zomaar een gemaskerd feest…. want we zijn al maanden bezig om deze Eyes Wide Sins in een compleet nieuw jasje gieten. Een nieuwe ceremonie waar de spanning van afdruipt en die je tot het diepste van je intimiteit gaat voelen. Dit wordt een feest om nooit…..nooit meer te vergeten…..

Wij hebben er ontzettend veel zin in…en we zijn ontzettend blij dat we dit met een uitverkocht feest mogen gaan doen. Tot zaterdag 12 november Sinners………. xxx

mg_eyeswidesins_de_logoweb_202_thumb

Dresscode Dames

De DRESSCODE voor de dames bestaat uit een MASKER en een CAPE met daaronder mooie gekleurde lingerie! Een beetje zwart mag, maar we zien jullie graag in kleur…..Kun je niet kiezen tussen verschillende setjes, dan kun je halverwege de avond jezelf omkleden als je dat wilt.

Dresscode Heren

De heren dragen onder hun Cape, een zwarte pantalon, stijlvolle schoenen, met daarop een zwart of wit overhemd/shirt. Of durf jij het aan om in chique underwear met stoere schoenen te komen?