DE EXACTE ADRESGEGEVENS VAN DE PARTY & VAN DE HOTELS WORDEN VRIJDAGAVOND (rond 19:30uur) GEMAILD NAAR IEDEREEN DIE EEN TICKET EN HOTEL HEEFT GEBOEKT. (check ook altijd even extra je spambox)

The famous Eyes Wide Sins will be back at a beautiful castle somewhere in the Netherlands on October 26th

Dit nieuwe feest zal gaan plaatsvinden in een schitterende locatie in Nederland, waar we een geweldig mooie ambiance hebben voor iets unieks! In dit mooie en sfeervolle kasteeltje waarvan de locatie natuurlijk nog even geheim blijft, zijn er meerdere area’s om het spannende en gemaskerde feest tot een ware belevenis zullen maken. Will you be there?

TICKETS

Deze nieuwe Eyes Wide Sins editie zal plaatsvinden op een prachtige locatie ergens in Nederland, waar we een zeer mooie ambiance hebben voor een unieke belevenis!

Op deze mooie en sfeervolle plek, die helemaal aansluit op het thema en waarvan de locatie natuurlijk nog geheim blijft, zijn er meerdere area’s met ditmaal (op verzoek) andere muziek stylen om dit spannende en gemaskerde feest tot een ware belevenis te maken.

Will you be there?

Eyes Wide Sins Limited First 50” Ticket €55,00 p.p. SOLD OUT
EWS Presale Ticket €65,00 p.p. SOLD OUT
EWS Regular Ticket €75,00 p.p. SOLD OUT
EWS Last minute Ticket (if available) €85,00 p.p.

HOTELROOMS SOLD OUT! Sorry

Dresscode met Masker & Cape

Zo’n mooie locatie vraagt natuurlijk ook om de juiste dresscode en deze is zoals gebruikelijk voor Eyes Wide Sins: CAPE & MASKER zijn verplicht tot de middernacht ceremonie.

Dames

De DRESSCODE voor de dames bestaat uit een MASKER en een CAPE met daaronder mooie gekleurde lingerie! Kun je niet kiezen tussen verschillende setjes, dan kun je halverwege de avond jezelf omkleden als je dat wilt.

Heren

De heren dragen onder hun Cape, een zwarte pantalon met zwarte of witte blouse/shirt