Nog drie weken te gaan voordat ons nieuwe feest The Great Gatsby Valentine Sins in alle hevigheid losbarst midden in hartje Amsterdam! De 17e eeuwse Koepelkerk zal op zijn funderingen gaan schudden, want we hebben geweldige namen op de line-up staan!

Voor het eerst op een Little Sins feest hebben we niemand minder dan La Fuente! Een geweldenaar achter de draaitafels. Met die heerlijke glimlach, dat prachtige haar en die geweldige club sound van hem gaat hij er echt voor zorgen dat de dansvloer compleet vol staat! Let op onze woorden!

Ruben Vitalis is een graag geziene dj op onze feesten en dat hebben we gemerkt toen we een poll uitschreven welke dj er zeker niet mag ontbreken op dit feest. Met overweldigende meerderheid won Ruben deze poll en uiteraard luisteren wij graag naar onze Sinners en staat hij met dikke stip in onze line-up!

DJ Jean staat al jaren regelmatig op onze feesten en we vonden dat deze Godfather of House zeker niet mocht ontbreken in onze line-up! Als kenner van het Amsterdamse nachtleven (we hoeven toch niet te vertellen dat Jean altijd de bekende Amsterdamse discotheek iT plat speelde?) wilden we hem dolgraag als afsluiter hebben!

Uiteraard staat onze resident DJ Peter Woodz ook vol in de schijnwerpers tijdens The Great Gatsby Valentine Sins! Hij heeft nog nooit één Little Sins feest gemist en daat gaat ook nooit gebeuren ook! Peter hoort er gewoon bij en hij weet ook elke keer wat de Sinners graag willen horen!

En we hebben niet één maar twee nieuwelingen achter de draaitafels staan! Niemand minder dan DJ Brasco zal voor het eerst de bekende Little Sins sfeer mogen proeven. Voor de allereerste keer dus! We vinden het geweldig dat hij erbij is!

Om in de stemming te komen hebben we in de vleugel ook twee fantastische dj’s staan. DJ Roomer (bekend van o.a. Club Ensuite feesten) staat samen met DJ Johan D iedereen te verwelkomen met lekkere warme club sound!

Al met al een line-up om van te smullen!!

Koop nu snel je tickets nu ze er nog zijn! Weg is pech!