Yes! Met nog een paar dagen te gaan kunnen we eindelijk onze geweldige, grandioze en waanzinnige locatie aan jullie voorstellen! Hadden we eerst al beelden van de HELL en de HEAVEN area laten zien, nu maken we dan eindelijk het fort bekend waar wij aanstaande zaterdag met zijn allen een geweldig feest gaan vieren!

Fort St. Gertrudis

Lieve Sinners, we gaan met zijn allen uit ons dak in het waanzinnig mooie Fort St. Gertrudis in het historisch vestingstadje Geertruidenberg! Dit monumentale pand uit 1776 (!) was vroeger een wapenarsenaal, want in de 18e eeuw was Geertruidenberg een ware garnizoensstad waar veel soldaten gelegerd waren. Het fort waar wij zaterdag 7 mei een geweldig feest gaan neerzetten is dus 250 jaar oud. Een totaal nieuwe locatie waar wij nog nooit een feest hebben gegeven!

fort-st-gertrudis

De dichtstbijzijnde grote steden zijn het zuidelijker gelegen Breda en het noordwestelijker gelegen Dordrecht. Het is ongeveer een uur rijden van Amsterdam en iets meer dan een half uur van Utrecht.

fort-st-gertrudis01

De Binnenplaats vormt het hart van deze mooie locatie en daar bevindt zich de HELL area. Met daaromheen veel bijzondere ruimtes, waaronder de zeer ruime zaal voor de kluisjes en uiteraard de prachtige, superstrakke witte HEAVEN area.

Adres:

Zet het adres alvast in je navigatie systeem:
Haven 54, 4931 AH Geertruidenberg. 

Parkeren kan voor het gebouw, achter het gebouw en op de Markt (loopafstand).

HEAVEN MEETS HELL

Heaven meets Hell: Met meer dan 10 (!) artiesten en 2 area’s

De line-up spreekt meer dan boekdelen en met twee area’s zal Little Sins laten zien waarom Sins party’s van hoog niveau zijn!
DJ Mem maakt zijn debuut bij Little Sins en komt een hete Hell set afvuren!

In de beide area’s zal natuurlijk de lekkerste en meest sexy acts te zien zijn en in de Heaven zal DJ Randy Katana met de beste classics je laten dansen naar de hemelpoort!

We zijn aanbeland aan de laatste 40 tickets…op is ook echt op Sinners! Deze nieuwe versie van de geweldige 2008 editie mag je niet missen! Bestel nu snel hier je tickets! 

Hotels

Morgen maken we bekend welke hotels we met zijn allen zitten. Hou deze website in de gaten als je een hotel hebt geboekt via ons!