Lieve Sinners,

met nog iets meer dan vier weken te gaan voordat ons nieuwe feest The Great Gatsby Valentine Sins zaterdag 13 februari in alle hevigheid los barst, maken wij bekend in welke geweldige locatie we met zijn allen gaan feesten.

We gaan met zijn allen naar The City of Sin: Amsterdam! En wel midden in Amsterdam! Op een steenworp afstand van de Jordaan, het Centraal Station, de 9 straatjes en het beroemde Red Light District.

koepelkerk-amsterdam

Little Sins is supertrots om te melden dat we zaterdag 13 februari ons event in de magnifieke 17e eeuwse Koepelkerk gaan houden! Een unieke vijfsterrenlocatie midden in het bruisende hart van de hoofdstad waar nog nooit eerder een feest van Little Sins heeft plaatsgevonden!

Adres: Kattengat 1, 1012 SZ Amsterdam

Dresscode, dj’s, hotels en tickets. Alle informatie over The Great Gatsby Valentine Sins vind je hier.

“Voor de allereerste keer een Little Sins feest in deze prachtige unieke locatie! De Koepelkerk in hartje Amsterdam staat al jaren op ons verlanglijstje om daar een feest te mogen geven en nu gaan we het gewoon doen! Het thema The Great Gatsby Valentine Sins past er geweldig bij. We kunnen dan ook niet wachten totdat het 13 februari is en we met zijn allen kunnen gaan feestvieren in The City of Sin!”
Alice, Little Sins

 

koepelkerk-amsterdam01
koepelkerk-amsterdam03
koepelkerk-amsterdam02