Het mag zeker geen verrassing zijn. De allereerste dj’s die wij voor zaterdag 7 mei, HEAVEN MEETS HELL aankondigen zijn uiteraard onze twee resident DJ’s!

Als eerste Ruben Vitalis. Deze dj staat al jarenlang achter de draaitafels in o.a. de Hemkade, grote festivals zoals Dance Valley en Pleasure Island en heeft inmiddels al aardig wat keer bij LittleSins ervoro gezorgd dat het dak eraf ging. Zijn afsluitende set van XMAS SINS 2015 was bijvoorbeeld een memorabele waarbij de hele dansvloer uit elkaar knalde van plezier en iedereen baalde dat het feest afgelopen was. Juichende Sinners met een dik applaus was het gevolg!

Ook tijdens The Great Gatsby Valentine Sins was Ruben één van de smaakmakers met zijn heerlijke sound! En nu dus op Heaven Meets Hell op zaterdag 7 mei!

We zijn de tel kwijt hoe vaak onze resident Peter Woodz bij ons achter de dj booth heeft gestaan….maar hij zorgt elk feest weer dat iedereen met een big smile op de dansvloer staat. Een LittleSins feest is geen LittleSins feest als Peter niet draait. Dus uiteraard is hij ook deze keer weer van de partij!