SDC.com, de allergrootste Swingers community van Nederland, heeft nu een APP voor zowel Iphone als Android gebruikers en kan worden gedownload in de app store.

Voor iPhone: Klik hier.
Voor Android: Klik hier.

De app is geen vervanging voor je desktop/mobiele versie van de site, maar een geweldig communicatietool voor onderweg!

Bijzonder functie

Wat de app bijzonder maakt zijn functies als Laidar, dat alle online leden in jouw buurt laat zien en pushberichten wanneer je emails of berichten ontvangt. De messenger kan zelfs foto’s en audioberichten naar je vrienden sturen die in je telefoon staan of je kunt nieuwe maken met je camera zonder daarbij op ons goedkeuringsproces te hoeven wachten.
screen322x572screen322x572 (1)

Geen naaktfoto’s

Google en Apple staan naakfoto’s alsook sensueel suggestieve foto’s niet toe op apps via hun store, dus dit is waarom je niet al je profielfoto’s op de app kunt zien. De app kan alleen vanillefoto’s laten zien. Als je geen vanillefoto’s op je profiel hebt, raden we je ten zeerste aan om deze op te laden via hetzij de desktop, mobiele site of via de app zelf.

Alleen voor leden

De app is op dit moment slechts toegankelijk voor volledige leden, dus als je nog steeds een proeflid bent, dan is nu een goede tijd om je lidmaatschap om te zetten.
Nieuwe functies worden binnenkort toegevoegd zodra ze beschikbaar zijn en jullie mobieltjes ontvangen automatisch een melding in geval van een update.

screen322x572 (2)screen322x572 (3)

Word lid van SDC

Nog geen lid van de allegrootste Swingers community? Klik dan snel hier en maak een profiel aan! En wordt uiteraard lid van onze Little Sins groep op SDC!