Zo, we hebben onze belofte waargemaakt. Dit was met recht het allerheetste Sins feest aller tijden! Maar uiteraard niet op de manier waarop wij heet hadden willen zijn!

Met de billen bloot

We gaan gelijk maar met de billen bloot…deze hoge temperatuur was uiteraard niet de bedoeling. Door de hittegolf van afgelopen dagen kregen de mensen van Steamworks de temperatuur in het pand niet genoeg naar beneden en was vooral aan het begin van de avond de temperatuur tropisch. Nu is de temperatuur in een saunacomplex altijd wel wat warmer, maar wij hadden het liever lekker aangenaam gehad in plaats van dit.
We hebben uit noodzaak alle deuren opengezet (sorry omwonenden als jullie wat muziekoverlast hebben gehad), veel met het CO2 kanon geschoten waardoor de temperatuur wat beter werd. Ook zijn we extra veel met glazen water en ijsjes rond gegaan om jullie te helpen om wat af te koelen.
sinsineden01

Een waar swingers paradijs!

Gelukkig vonden velen van jullie de weg naar verkoeling bij het zwembad en bij de diverse airco’s en ventilators en toen de temperatuur gelukkig wat lager werd hebben we er met zijn allen toch een lekker feest van gemaakt! Op de dansvloer bleef het lekker druk met die heerlijke beats van Brasco, Ruben Vitalis (die echt gekke bekken trekt als hij met het CO2 kanon kon spelen!), Peter Woodz en afsluiter Jean en we Sins in Eden met zekerheid gaan herinneren als “heetste ooit”. Één waarbij het uitmondde in een verschrikkelijk opwindend feest met een heel hoog erotisch gehalte. Een waar paradijs voor Swingers!