We are proud to present a NEW and very Exciting LittleSins Party at a brand new Location!

SINS in EDEN – The story of Lust! Saturday 23 of September @ Middle of The Netherlands = SOLD OUT!
PartyTime 21:00 Till late
Adres: T.b.a. via email op Vrijdag 22 September

Ons nieuwe feest Sins in Eden – The story of Lust! , zal op zaterdag 23 september gaan plaatsvinden op een nieuwe en voor LS perfecte locatie in het midden van Nederland!

Eva is volwassen geworden….. zij heeft de perfecte en een prachtige plaats gevonden om samen met haar Adam een weelderige sexy tijd te beleven.

Dit nieuwe luxe Hof van Eden is dé plek van gelukzaligheid waar Eva samen met haar Adam op zoek zal gaan naar andere Eva’s om ongestoord maar vooral ongegeneerd van elkaar te proeven en te genieten.

Dé plek om elkaars boom der liefde ten volle te ontdekken…

Dit paradijselijke LUSTHOF, deze intieme locatie van gelukzaligheid, ligt in de bossen ergens in het midden van Nederland!

Op deze SINS in EDEN editie zal zeker niet alleen innig en flink gedanst kunnen worden met vele DJ’s in meerdere Area’s, maar deze locatie biedt juist veel meer…..

Voor diegene die willen relaxen of cocoonen met een stoute onbekende Eva, is er voldoende plek in de vele kleine en grotere intieme ruimtes met ieder zn eigen spel der ontdekking.

Het is een exclusieve locatie voor maximaal 200 Couples.

Dus als jij samen met jouw partner een nieuwe Eva of Adam wil scoren zorg dan zeker dat je erbij bent!

Want er is maar een beperkt aantal tickets in de eerste badge verkoop beschikbaar.

TICKETPRIJZEN:

  • TICKET to EDEN “Pre Sale” Ticket €45,- (SOLD OUT)
  • TICKET to EDEN “Regular” Ticket €55,- (SOLD OUT)
  • TICKET to EDEN “Last Minute” €65,- (SOLD OUT)


Alleen zij die worden toegelaten en één van de zeldzame tickets hebben weten te bemachtigen, enkel zij 
zullen genieten van een avond vol erotisch entertainment, stoute hoekjes en meerdere grote en kleinere love lounges waar dit maal alles kan en alles mag!

Met de allerlekkerste dance & lounge muziek, heerlijke hapjes en drankjes en nog veel meer! Dit wordt een nacht waarbij fantasieën uitkomen en nieuwe worden aangewakkerd …..

Sins in Eden – The story of Lust! wordt wederom een uniek feest waar je bij moet zijn geweest en waar zeker nog vele jaren over nagepraat gaat worden!

Dresscode:

Dames: Dresscode White or Green Sexy dress, Roman toga, white, green or Gold bikini
Heren: Dresscode white, Green, black of gold boxer/shorts/bermuda al dan niet gecombineerd met tanktops, singlets, (slimfit) t-shirt, linnen overhemd….we dare you to be different…