We zijn er trots op hoor! Deze heerlijke line-up voor Heaven meets Hell!  Onze nieuwe resident Dj Ruben Vitalis staat uiteraard in het rijtje! Met zijn top sets zal hij het vuurtje laten branden in de HELL zaal!
heavenmeetshell-peter-woodz

Wat is een Little Sins feest zonder resident dj Peter Woodz? Nee…dat dachten wij dus ook! Peter draait zowel in de Heaven als in de Hell…dus dat wordt weer met een dikke smile over de dansvloer gaan met zijn allen!

heavenmeetshell-mem

Elke HELL heeft een krachtpatser nodig…en daarom hebben wij MEM! We hebben al eerder verklapt dat hij de HELL zaal gaat afsluiten….en dat gaat hij dan ook denderend doen! Trust us!

heavenmeetshell-jean

BAM! Daar is hij weer! DJ Jean achter de draaitafels bij Little Sins! Get ready…..for the launch!

heavenmeetshell-brasco

Mr Brasco! Tijdens The Great Gatsby Valentine Sins voor het eerst op een Little Sins feest en wat een indruk maakte hij direct! Geweldige smaakmaker die de Hell zaal gaat openen (o….verklappen we nu wat?)

heavenmeetshell-randykatana

PLAY IT LOUDER!!! Randy Katana staat in de Heaven zaal…..ondanks dat hij zoveel zonden in zijn leven heeft gepleegd (zijn eigen woorden), vonden wij het gepast om hem te laten omringen door engeltjes……hij zal een daverende classics set gaan draaien in deze spierwitte area!

heavenmeetshell-johand

DJ Johan D! Bekend van zijn sets tijdens Crazyland en 7th Heaven…..maar ook van zijn fantastische smaakmakende sets in één van de eerste housetempels van Nederland: Club Exposure in Den Haag. Zijn sound brengt altijd de heupen in beweging….we zijn benieuwd hoe engelen gaan reageren 🙂

heavenmeetshell-dennis-van-der-geest

Last…but not least! Dennis van der Geest! De grote man achter de draaitafels in de Heavenzaal! Fantastisch ritmegevoel, zaligmakende beats en hij veegt de vloer aan met iedereen….met IEDEREEN! Deze grote vriendelijke reus hoort wat ons betreft in de HEAVEN thuis…

UPDATE: Dennis van der Geest is helaas verhinderd.

Wat ene heerlijke line-up he…dat wordt genieten 7 mei……jij komt toch ook!