Wat een week Sinners. Wat een ontzettend bizarre week hebben wij achter de rug! De afgelopen weken merkten we al dat we heel veel reacties, telefoontjes, appies en emailtjes met vragen of leuke opmerkingen kregen over onze twee volgende feesten Sins in Eden en Eyes Wide Sins. Dus we voelden al dat er heel wat buzz rondging in de wandelgangen 🙂

Maar dat het tot zo’n ‘explosie’ van kaartverkoop en hotelkamerverkoop ging leiden, nee, dat hadden we niet verwacht!

ews-slider-01

Hotelkamers Eyes Wide Sins gekkenhuis!

Vorige week vrijdag 10 juni begonnen wij om 20:00 uur met de verkoop van hotelkamers voor Eyes Wide Sins. Op dat moment hadden al meer dan 100 stellen kaarten gekocht voor ons gemaskerde feest. Toen de digitale deuren open gingen, merkten we al snel dat de zowel de regular kamers als de Luxe Sauna suites al heel snel werden gekocht, maar dat ook de ticketsales voor het feest zelf enorm hard gingen. Iets wat we vaker meemaken op het moment dat we met een kaartverkoop starten. Maar het ging deze keer harder als normaal…..Zo hard dat we op maandagmorgen snel in de gaten kregen dat de twee hotels wel eens uitverkocht zouden gaan raken.

En dat gebeurde ook! Plots om een uur of 15:00 uur gaf de teller voor hotelkamers 0 aan, wat betekende dat alle kamers verkocht waren. Twee hotels. Helemaal vol. Binnen een weekend! 

We hadden gelukkig een back-up plan geregeld en snel hadden we contact met de eigenaar van het derde hotel, die (helemaal happy) voor ons de beloofde 25 kamers in de verkoop kon zetten. Dat gebeurde op maandagavond om 20:00 uur. En ook die gingen keihard! Zo hard, dat we op woensdagmorgen ook die allemaal kwijt waren!

bed-mask02

Een vierde hotel voor Eyes Wide Sins

We zijn nu druk bezig om een vierde hotel te regelen voor de Sinners die nog geen hotelkamer hebben. We komen hopelijk de komende week met meer informatie daaromtrent. Hou onze Facebookpagina, website en nieuwsbrief in de gaten, want via die media zullen we jullie berichten.

Inmiddels meer dan 150 stellen!

Inmiddels hebben er al meer dan 150 stellen kaarten gekocht voor Eyes Wide Sins. De teller blijft elke dag maar door en doorgaan. En dat vinden wij waanzinnig! We merken enorm dat het leeft dat we weer terug gaan naar dat waanzinnige kasteel in Duitsland en dat iedereen dat weer mee wil maken! Ook krijgen we veel complimenten over het feit dat we een Eyes Wide Sins 2.0 gaan neerzetten. Een vernieuwend erotisch gemaskerd feest!

eden01

Sins in Eden gaat ook waanzinnig!

Door al het geweld van Eyes Wide Sins zou je bijna vergeten dat we op zaterdag 27 augustus een waanzinnig exclusief feest gaan geven in Steamworks saunacomplex in Arnhem. De kaartverkoop van Sins in Eden gaat ook verschrikkelijk hard door en inmiddels hebben we ook hier ruim de helft van alle kaarten al verkocht! En onthou dat dit een exclusief feest is voor maar 200 stellen. Dus wil je dit niet missen, zorg dan dat je snel je exclusieve toegang regelt.

couple-bed02

Nog maar 5 hotelkamers Sins in Eden

We hebben dan ook nog maar 5 hotelkamers te koop voor ons eerste hotel wat op loopafstand is van Steamworks. We zitten alweer in de startblokken om het tweede hotel in de verkoop te doen, wat 1o minuten verderop ligt.

Onze Facebookpagina 6500 likes!

En dan vergeten we bijna nog te vermelden dat we op onze Facebookpagina inmiddels al 6500 likes hebben. Deze mijlpaal tikten we ook nog eens aan de afgelopen week!

Kortom…..wat een week hebben wij achter de rug! We vinden het fantastisch dat zoveel Sinners zo enthousiast zijn over de komende twee feesten! Het hele nieuwe team van Little Sins is dan ook trots dat er nu al zoveel mensen hun tickets in huis hebben voor feesten die eind augustus en half november (!) plaats gaan vinden!

Het afgelopen half jaar hebben we met dit nieuwe team ontzettend ons best gedaan om waanzinnige feesten neer te zetten. XMAS SINS, The Great Gatsby Valentine Sins en Heaven meets Hell waren stuk voor stuk uitverkocht en we kregen zoveel leuke reacties op die feesten. We zijn dan ook superblij dat onze nieuwe ideeën over erotische feesten ook aanslaan bij jullie!

We moesten dit gewoon even met jullie delen! Dikke kus en fijn weekend!