YES! Voor de 6e keer op rij zijn we ruim van te voren he-le-maal UITVERKOCHT! Vanmorgen zijn de laatste tickets voor Xmas Sins, het spannendste Kerstfeest van Nederland, over de toonbank gegaan! En wij vinden dat uiteraard geweldig en we zijn dan ook supertrots dat we met ons Little Sins team dit jaar weer een uitverkocht Kerstfeest gaat vieren.

Helemaal uitverkocht!

We hadden iedereen via onze facebookpagina al laten weten dat de ticketverkoop keihard ging en dat blijkt maar weer eens hoe enthousiast iedereen is over Xmas Sins. Met nog 2 weken te gaan zijn we helemaal uitverkocht. Helaas……we zeiden het al: Weg is pech! En dat geldt dus nu zeker.

We hebben nog een paar hotelkamers vrij. Dus degene die al een ticket hebben en een slaapplaats zoeken adviseren wij om snel één van die kamers te boeken voordat ook deze op zijn!

Derde Kerstdag

Op 27 december gaan we op een nog geheime locatie weer een geweldig feest vieren met zijn allen. Derde Kerstdag XMAS SINS is inmiddels een begrip geworden in partyland en wij gaan er met ons geweldige team weer alles aan doen om een spectaculaire avond er van te maken! Fantastische acts, prachtige sexy danseressen en de beste dj’s komen op deze avond voorbij! De gehele line-up maken we dit weekend bekend!

Voorpret!

Bekijk hier nogmaals de aftermovie van vorig jaar en geniet van alle stralende gezichten op de dansvloer. De voorpret voor Xmas Sins 2016 kan beginnen!