“Dames en heren! WIJ ZIJN UITVERKOCHT!”

Jawel, de magische woorden die elke party organisatie dolgraag wil uitspreken! XMAS SINS IS UITVERKOCHT!
We hebben jullie vorige week nog gewaarschuwd dat we aan de allerlaatste kaarten voor het spannendste Kerstfeest van Nederland waren begonnen….en nu zijn ze dus allemaal weg!

“Wat een ontzettend geweldig nieuws dit! Ons jaarlijkse Kerstfeest is gewoon uitverkocht! We zijn in de wolken met dit nieuws en we willen dan ook graag alle Sinners bedanken die een kaartje gekocht hebben voor XMAS SINS! We gaan er met zijn allen een geweldig feest van maken in het prachtige Fort Lent!”
Alice, Little Sins

 

Onze hele stapel kaarten zijn er helemaal doorheen. We hebben echt niks meer liggen! Wow, wat is dat allemaal snel gegaan! De Early Bird kaarten waren al snel weg, de hotelkamers zitten ramvol, de Regular kaarten waren ook binnen een paar weken op en nu dus de allerlaatste Last Minute kaarten!

SPECIAAL XMAS SINS DINER

Speciaal voor de bezoekers van XMAS SINS hebben we een prachtig middeleeuwse toren in Nijmegen afgehuurd waar een geweldige sterren menu op tafel wordt getoverd. Een speciaal intiem Kerstdiner voor 80 Sinners voor het feest. Je kijkt uit over de grote river waar aan de andere kant Fort Lent op jullie staat te wachten.  We hebben hier nog een paar plekken voor over, dus als je 3e Kerstdag ook nog culinair wilt genieten, dan kun je hier nog een plek reserveren.

belvedere-01

Alweer uitverkocht

Voor de derde maal op rij dit jaar weer een uitverkocht feest. Dat is toch wel erg super gaaf om mee te maken! We gaan dan ook vol vertrouwen 2016 in, waar we jullie Sinners gaan verrassen met nieuwe feesten zoals “The Great Gatsby Valentine Sins” op 13 februari, waar de eerste 100 Early Bird tickets al binnen no-time uitverkocht waren! De eerste regular tickets zijn inmiddels ook al over de digitale toonbank gevlogen. Kaarten voor dit feest bestel je hier.

greatgatsby-girls

Wil je meestemmen over welke dj er op The Great Gatsby Valentine Sins komt draaien? Vul dan onze poll in! Klik hier, wordt lid van onze Facebook groep en laat je stem horen!

Maar er komen zeker nog een paar compleet nieuwe concepten uit de hand van het Little Sins team op de agenda. Het bekende feest “Eyes Wide Sins” komt ook weer terug, maar gaan we in een compleet nieuw jasje steken. Jullie gaan echt verrast worden! We gaan echt een fantastisch jaar tegemoet en we hebben er dan ook super veel zin in! We vertellen jullie daar in januari meer over…… 🙂