Eyes Wide Sins | 21 Oktober 2023

Dear Sinners,

we are very Proud to Present een nieuwe bijzondere chique maar wel heel ondeugende editie van het meest geliefde LittleSins feest, The Famous Masked Eyes Wide Sins op zaterdag 21 oktober 2023!

Deze editie is op een ruim opgezette Sins waardige TOP locatie die aan de strengste LS voorwaarden voldoet!

Special NEW LINE UP

The Famous Masked EWS heeft natuurlijk ook de beste muziek nodig van de bekende DJ’s die weten hoe jullie willen swingen.. MAAR We are very proud to present dat we speciaal voor EWS niemand minder dan DJ ROOG hebben kunnen boeken.

En om het feest af en compleet te maken hebben zojuist de famoso Miss Gina and DJ KO-C toegezegd! We kunnen ons geluk niet op met deze wel heel sterke LINE UP met

*ROOG

*JEAN

*PETER WOODZ

*RUBEN VITALIS

*KO-C

*MISS GINA STORM

*GIDEON JOHNSON

*ROOMER


*BOOTH HILLS

& MC STANFORD

TICKETS

1st 100 EWS Ticket €70,- (SOLD OUT!)

Pre-Sale EWS Ticket €80,- (SOLD OUT!)

Regular EWS Ticket €87,50

Late EWS Ticket €100,-

HOTELROOMS AVAILABLE IN OUR TICKETSHOP

Wat mag je verwachten op 21 Oktober?

We hebben een schitterende locatie met 3 Area’s en 2 verschillende mainstages! Een extra grote “knuffel” lounge, een Speciale sisha lounge, veel hoogwaardig Licht en Geluid, Lasers, LED en podia voor speciale Acts, Entertainment met Sexy dansers! Ditmaal een bijzondere, afwijkende en extra sensuele interactieve Love Ceremony! Dat wil je niet missen! Ben jij er ook bij?

Dit keer zal er weer een DOOR BABE zijn die heel strikt op naleving van de dresscode zal letten. Denk nu alvast na over je heetste gekleurde lingerie en stoere suits die jullie gaan dragen en ga op zoek naar de mooiste Maskers en Capes.

De Dresscode is: Sexy lingerie, stoere Suits, Masker & Cape

No JEANS!

Zorg dat je zal SHINEN met je lief op zoek naar nieuwe spannende vrienden om te verleiden op dit heerlijke Eyes Wide Sins feest, en in een doosje mee naar huis of hotel te nemen! 😉

ZIEN WE JULLIE OOK 21 OKTOBER op EYES WIDE SINS?!

LittleSins is er niet voor iedereen en ook slechts 3 tot 4x per jaar. Het zijn kwalitatief hoogwaardige erotische dance feesten waar vooral innerlijk als uiterlijk mooie mensen met respect voor elkaar een hele ondeugende nacht willen beleven in de juiste FEEL & TOUCH omgeving.

Ben jij speciaal genoeg om een te genieten met een internationaal publiek in een luxe omgeving? Wil jij tijdens de speciale EWS Ceremonie gezuiverd worden van al je zonden?

Het feest is een heerlijke beleving van Sound & Lights, in een veilige respectvolle omgeving waar mensen open staan voor contact met jou en je partner. Elkaar verleiden op de dancefloor, elkaar zoenen en aanraken in de LS Love Lounge en nog veel meer van elkaar genieten op je hotelkamer!