Marvelous Sins | 12 maart 2022

Lieve Sinners,

Op zaterdag 12 maart 2022 gaat het dan eindelijk gebeuren en staat het geweldige en exclusieve MARVELOUS SINS in de agenda! Marvelous Sins gaat een heerlijke party worden om alle verloren party tijd eens flink goed te maken! Want we gaan eindelijk weer hartstochtelijk feesten en van elkaar genieten!

In deze unieke historische locatie tussen Utrecht en Eindhoven, waar je stoutste fantasiën tot leven zullen komen en waar je kan feesten met gelijkgestemde respectvolle Sinners.
KOOP NU DE LIMITED TICKETS (MAX 500 stuks)


TICKETS & HOTELS

  • Regular Sinner Ticket €75,- (SOLD OUT)
  • Late Sinner Ticket €85,-
  • Final Sinner Ticket €95,-

HOTELROOMS NOW AVAILABLE

MAGISCHE LITTLESINS LOCATIE
In de historische locatie kun je gaan genieten van een geweldige unieke LittleSins sfeer met verschillende ruimtes, top DJ’s, erotische entertainment en natuurlijk kun je genieten van elkaar…. Het zal een party worden met veel ruimte om elkaar te ontdekken, te dansen op de imposante mainstage, andere Area’s, spannende love lounge en een fijne bar. Een exciting Littlesins experience!
DRESSCODE
Men in black pants with blouse, Polo or T-shirt, elegant casual style to reach an incredible level of satisfaction.
Women Sexy outfit that brings out the best Sinner or Saint in you. A Sexy Dress, Beautiful lingerie or Korset (with optional Wings)

Ben je in het bezit van een ticket uit 2020, dan heb je een voucher ontvangen van Paylogic in een e-mail. Daarin staat een link waarmee je jouw tegoed kan omwisselen voor een entree voor dit geweldige openingsfeest.

Indien je 12 maart niet kan komen, blijft deze link dit gehele jaar geldig.

Voor de hotelkamers geldt hetzelfde, ook hiervoor ontvang je een mail met een link met de waarde van jouw tickets uit 2020 kan gebruiken.

Lees dus goed de instructies uit de mail van Paylogic!

wat moet je doen om erbij te zijn?

1. Je ontvangt van PAYLOGIC een email met alle info en een vouchercode met de waarde van jou oorspronkelijke bestelling uit 2020 (Tickets & hotels zijn apart van elkaar)

2. Na het ontvangen van deze voucher kan je kiezen om naar het exclusieve feest op 12 maart te komen, maar je kunt ook de voucher bewaren voor het volgende feest dit jaar (de voucher blijft na ontvangst dit gehele jaar geldig)

3. Koop in de ticketshop je kaarten voor 12 maart! Er zijn op dit moment i.v.m.de coronaregels helaas maar 500 tickets beschikbaar! Mocht dit later nog veranderen, dan zullen we natuurlijk de kaartverkoop weer verder open zetten.

De ticketverkoop start dinsdag 22 februari om 16:00 uur!

HET IS DUS BELANGRIJK DAT JE EERST DE EMAIL VAN PAYLOGIC KRIJGT EN LEEST EN PAS DAARNA ACTIE ONDERNEEMT!

✔️Who: LITTLE SINS
📍Where: In the Middle of Holland
📅When: 12 maart 2022
⏰Time: 20:00 till 02:00
⚜️Age: 23+ Couples only, dus mannen alléén kunnen geweigerd worden.
🎫Tickets: www.littlesins.com
👠Dresscode: Sexy angels & Classy gents
🎶Main area: Club, House, EDM, Dance